Sofos Card Solution AB

Numera levererar vi kort i återvunnen plast, Svenskt returkort (länk på Svenskt returkort), som en del av kretsloppet. Vi samlar in och låter återvinna plastkort. För att sedan kunna återanvända den till nya kort. 

Sedan 1995 jobbar Sofos Card Solutions AB med att leverera snygga, funktionella och kostnadseffektiva kortlösningar. Tryckta plastkort utgör huvuddelen av våra leveranser, men RFID eller chip kort och ny teknik utgör en växande andel. Våra kort används på till exempel gym som medlemskort och för passage, på bibliotek som lånekort, på transportföretag som färdbevis, i handeln som lojalitets-, rabatt- och presentkort.

Garantier

Sofos Card tillämpar tre olika garantier:

Igångsättningsgaranti
Alla kort som levereras ska fungera i kundens system under förutsättning att vi har fått adekvat information. Det kan innebära att Sofos Card säkerställer funktionaliteten genom provkort.

Funktionsgaranti
Sofos Card garanterar att korten har en teknisk livslängd av 2 år efter leveransdatum.

Visuell garanti
Kortets utseende ska hålla i minst 2 år från leveransdatum under förutsättning att kortet inte har behandlats vårdslöst. Repor som uppstår för att kortet dras genom en slitsläsare är inte grund för garantin.

Alla kort som reklameras, ersätts av Sofos Card till försäljningsvärdet alternativt med nya kort. Sofos Card väljer själv vad som väljs. Reklamationens värde måste uppgå till ett varuvärde av 300:- exkl moms.

Leveransvillkor

Här finns allt det finstilta!
Läs igenom men här kommer också en liten sammanfattning:

  • Sofos Card använder Postnord och DHL för olika transporter. Önskar kunden använda en egen transportör eller hämta korten på Ebba Brahes väg 6 i Sollentuna, fungerar det alldeles utmärkt.
  • Sofos Card kan inte påverka varken Postnord eller DHL. De har sina egna rutiner.
  • Om det finns tidsramar som gör korten värdelösa efter ett givet datum, krävs att det i god tid kommuniceras till Sofos Card så vi i samråd får välja lämplig leverans.

Leveransvillkor i sin helhet

Sofos Card Solutions AB

Ebba Brahes väg 6  •  192 69 Sollentuna  •  08-594 118 50   •   info@sofoscard.se

Copyright © 2024 Sofos Cards Solutions AB.