Gymkort

Sofos Card har i 20 år producerat gymkort åt olika friskvårdsanläggningar runt omkring i Sverige. Det är alltid intressant att göra gymkort och här är några skäl att anlita just Sofos Card som leverantör av gymkort.

Från Sofos Card får ni:
Snabba leveranser (Brinner det i knutarna kan vi leverera en liten upplaga redan nästa dag)
2 års funktionsgaranti
Gratis provkort innan ni lägger order
Återvinningsystem
Kort producerade i Sverige

 

 

Snabba leveranser!

Har du missat att beställa gymkort? Vi löser det. Vi kan alltid göra en liten delleverans som vi skickar på direkten. Du slipper stå utan och därmed förlora eventuella affärer.

 

Vi kan gymkort

Vi kan gymkort

Sofos Card har levererat plastkort, bland annat gymkort, i över 20 år. Vi har sett det mesta och behärskar de tekniker som finns på marknaden. Snabbast växande är RFID.

Abonnemang

En enkel och prismässigt bra lösning är att köpa gymkort på abonnemang. Det innebär att vi har en överenskommen leveransvolym av dina gymkort färdiga på vårt lager. När du beställer så skickar vi dem och sedan producerar vi nya vid tillfälle. På så sätt kan vi ge dig ett lägre pris!

Gymkortet behöver inte vara ett kort

Med ny RFID-teknik behöver inte gymkort längre se ut som kort. Många av våra kunder väljer flera format samtidigt. Populärast är MiniCards som är ett mycket mindre kort avsett att sätta på träningsväskan.

Presentkort

En aktiv försäljning av presentkort ger två saker; pengar i kassan samt en ny kund. Det finns en hake. Dina kunder måste se att du säljer presentkort. Vi har ställ och konvolut för bra exponering.

Långtidsminne

Vi kommer ihåg er och era gymkort. Det kan vi garantera. I vårt ordersystem så har vi information om din senaste beställning. När du behöver fler gymkort så vet vi exakt vad vi ska göra. Det blir aldrig fel! Det lovar vi.